Oj vad det har hänt mycket!

Nu är det riktigt länge sedan jag skrev här och det har hänt så otroligt mycket! I slutet av maj dansade jag min efterlängtade bal, det var den bästa dagen i mitt liv! Allt var så himla perfekt, människor var glada och vi satte valserna inför 3000 personer. Dagen började klockan 06 och avslutades vid 05.30 morgonen därpå, jag kom hem lika fin som jag var på den tidiga balmorgonen efter 24 timmar, Lycka!

Den 8 e juni togs Studenten och allt de där som hör till, jordgubbar och Champange i Trädgårdsföreningen, avslutning i Cloetta Center, utspring, flakåkning, mottagning hemma, avslutningsmiddag på Storan med klassen, jag höll mitt tal jag hade förberett i ett halvår och sedan så blev det utgång. Studenten var verkligen inte som jag hade trott den skulle vara, tyckte det var lite överskattat. Jag tror jag hade byggt upp för mycket förväntningar under de tre åren som jag gick i gymnasiet. Men det var absolut inte tråkigt.

Midsommar tillbringades i skärgården med familjen, massor med god mat och utflykter på sjön.

Sommaren var ju inte den bästa, det regnade mest hela tiden. Så jag valde att jobba så mycket jag bara kunde och sedan så åkte jag iväg en vecka till Kefalonia (Grekland) den 4 augusti. Vi tog det mest bara lungt, åt god mat, glassade på stranden och gjorde utflykter. Riktigt skön semester!

Om

Min profilbild




RSS 2.0